Pályázati felhívás - Concertotata

Concerto Nonprofit Kft. Tata (Hungary)
Tartalomhoz ugrás

Pályázati felhívás

Pályázat kedvezményre

15. Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzus, Tata
2021
. augusztus 11-22.

Pályázati felhívás:

A Concerto Nonprofit Kft. (2890 Tata, Vaszary u. 7.), a Tata Város Önkormányzata ás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásának felhasználásával pályázatot hirdet a 15
. Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzus, Tata magyar nemzetiségű aktív hallgatói számára, a tanítási díjat érintő kedvezmény biztosítására.


A mesterkurzus rövid bemutatása:

A Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzus, Tata elődje a svájci Morges városában volt, ahol Sebestyén Katalin hegedűművész (Belgium) és Schiffer Ervin brácsaművész (Hollandia) művészeti vezetésével 20 éven keresztül tanították a világ minden tájáról érkezett fiatal muzsikusokat a szóló és kamara muzsikálás mesterfogásaira. A kurzust a magyarországi Tata városban 15. alkalommal rendezzük meg gyönyörű környezetben, változatlan színvonalon. A kurzus szakmai sikerét jelzi, hogy az elmúlt évek magyar résztvevői közül már 15 fiatal muzsikus nyert felvételt külföldi zenei egyetemekre. A 15. Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzust 2021-ben ismét hegedű, brácsa, gordonka és zongora hangszerekre és kamarazenére hirdetjük meg. A mesterkurzus részletes leírása a www.concertotata.hu weboldalon található.

Pályázati feltételek

- A pályázó a kurzuson meghirdetett hangszerek valamelyikén folytasson tanulmányokat.
- A támogatási igény rövid indoklása.
- A pályázónak vállalnia kell, hogy a támogatás elnyerése esetén aktív hallgatóként részt vesz a teljes mesterkurzuson, játszik az ott alakuló kamaraegyüttesekben és a koncerteken.
- Határidőre kitöltve meg kell küldenie a jelentkezési lapját.
- A mesterkurzus vezető professzorai választják ki a kedvezményezett hallgatókat az adott keret és a jelentkezők létszámának függvényében.

Határidők, technikai információk:

A pályázatra 2021. augusztus 1-ig lehet jelentkezni, a Pályázati lap (kattintson a névre) online kitöltésével.

A jelentkezőket az eredményről 2021. augusztus 5-ig értesítjük. Az elnyert támogatásról szerződést kötünk.

A pályázattal kapcsolatosan további információ: Dezső Marianna ügyvezető igazgató
Tel:
20/9694-127
e-mail: info
@concertotata.hu

Vissza a tartalomhoz